Naar de Bollen met de Rotary

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

Naar de Bollen met de Rotary

Rotaryclub Het Hogeland heeft opnieuw het prachtige evenement “Naar de Bollen” georganiseerd, waarbij kleurrijke bollenvelden in volle bloei staan. Dit jaar hebben wij een extra reden om te stralen, want Stichting Leergeld Het Hogeland is uitgeroepen tot goede doel van het jaar!

Wandelen, Fietsen of met de auto

Op zaterdag 27 april 2024 verzamelden enthousiaste wandelaars, fietsers en autoliefhebbers zich voor een onvergetelijke dag. De routes waren divers en voor ieder wat wils: wandelaars konden kiezen uit afstanden van 10 km, 20 km, 30 km en 40 km. Fietsers volgden een route van ongeveer 35 kilometer, auto- en motorrijders reden een route van ongeveer 65 kilometer. Onderweg werden ze getrakteerd op het mooie landschap met bollenvelden in Het Hogeland. En alsof dat nog niet genoeg was, waren er ook prachtige tulpen te koop op het terrein van Kruize Bloembollen in Uithuizermeeden.

Het Hogeland in Volle Glorie

Het Hogeland liet zich van zijn beste kant zien. De mooie route en de gemoedelijke sfeer maakten deze dag weer tot een feestelijk evenement.

Meer informatie over dit jaarlijks terugkerend evenement vindt u op: Naar de bollen – Georganiseerd door Rotary Uithuizen – Het Hogeland