Fundag op een zeilschool

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.


Ben je tussen de 7 en 14 jaar, woon je in de gemeente Het Hogeland en beschik je over een zwemdiploma?


De Stichting Boris Bakker Fonds is in 2022 opgericht ter nagedachtenis aan Boris Bakker, een zeer enthousiaste instructeur bij zeilschool De Lauwer in Lauwersoog. Hij hield van zeilen en lol op het water met kinderen en andere instructeurs. Hij kwam in 2022 om in een lawine, hij was net geen 20. Het Boris Bakker Fonds wil dat ook kinderen uit gezinnen met een krappe beurs het plezier op een zeilschool mee kunnen maken.

Ben je tussen de 7 en 14 jaar en woon je in de gemeente Het Hogeland en beschik je over een zwemdiploma? Neem dan contact op met Stichting Leergeld Het Hoogeland om te kijken of je in aanmerking komt voor een kennismakingsdag op het water bij de zeilschool waar Boris instructeur was. De dag zal geheel worden betaald door het fonds, van de zeilschool krijg je een paar leuke gadgets en zeker weten dat het een onvergetelijke ervaring wordt!

Als je net als Boris helemaal gek bent geworden van het zeilen of surfen of wat je maar doet deze dag, dan is er zelfs een mogelijkheid om een hele week mee te doen op kosten van het Boris Bakker Fonds. Wil er daarna je favoriete sport van maken? Dan kun je bij het Jeugd Fonds Sport & Cultuur een sportaanvraag indienen.

Meer informatie over het Boris Bakker Fonds is te vinden op https:www.borisbakkerfonds.nl 

Informatie over de zeilschool is te vinden op https:www.delauwer.nl/zeilschool